Genk bestuur doet toegift voor forumgangers

Philippe Crols
| 0 reacties
Genk bestuur doet toegift voor forumgangers
Foto: © SC

Een tijdje geleden werd er in Genk beslist dat het forum van de Limburgers enkel nog toegankelijk zou zijn voor abonnee-houders. Het Genkse bestuur keert echter op haar stappen terug. 

Het forum van Racing Genk zal voor iedereen beschikbaar blijven. Het idee om het 'DK' enkel toegankelijk te maken voor abonnees stuitte bij de Genkse supporters op behoorlijk wat protest. Genk meldt op haar website dat de club gewoon wil dat er geen anonieme postings meer verschijnen. In vergelijking met de beslissing van een paar weken geleden zijn er dus een paar wijzigingen gebeurd. Op de Genkse website vinden we het volgende terug: 

*Registratie blijft de basis.
*Het forum blijft openstaan voor iedereen, ook voor de niet-abonnees, medewerkers, business klanten en supporters van andere clubs.
*De start (6 januari) zal minstens één week uitgesteld worden. 
*Andere gebruikers van het DK zullen van de posters 'initialen en woonplaats' kunnen opvragen. 

Het forum van Racing Genk was niet het enige dat onder vuur lag. Zo werd het forum van Club Brugge een tijdje gesloten en enkel onder strikte voorwaarden kan men daar nog deel van uitmaken. Ook het forum van Germinal Beerschot is tot op heden nog altijd gesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties