Porto in twist met Sétubal

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Porto in twist met Sétubal
Foto: © SC

FC Porto en Vitoria Setúbal twisten over het verloop van de transfer van doelman Marcelo Moretto. Benfica Lissabon kocht de doelwachter recentelijk nog weg bij Setúbal, maar FC Porto claimde dat zij al eerder tot een overeenkomst waren gekomen met de voormalige werkgever van Moretto.

FC Porto liet op zijn website plaatsen dat Vitoria Setúbal-voorzitter Chumbita Nunes contact zocht met de club om Moretto te slijten. Setúbal zat toen in geldnood en zo probeerde voorzitter Nunes nog geld te genereren.

De club van de Nederlandse coach Co Adriaanse en Setúbal raakten het telefonisch eens over de komst van Moretto naar het Estádio do Dragão. FC Porto stuurde daarna een fax met de vraag om persoonlijk met Moretto de onderhandelingen te mogen beginnen, maar daar kwam geen antwoord op. Moretto had toen al getekend voor aartsrivaal Benfica Lissabon.

Chumbita Nunes spreekt het verhaal van FC Porto volledig tegen. Hij liet weten dat het bod dat Porto uitbracht veel te laag was en dat ze nooit tot een akkoord zijn gekomen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties