Sampdoria veel te sterk voor Lecce

In de 1e wedstrijd van de laatste speeldag in de heenronde van de Serie A heeft Sampdoria zonder veel moeite gewonnen in Lecce. De ploeg uit Genua schuift voorlopig op naar een 7e plaats. Lecce blijft voorlaatste.

Na 22 minuten kwamen de Blucerchiati op voorsprong: Colombo kopte een bal door tot bij Diana die ook met het hoofd doelman Benussi klopte: 0-1. Net voor de pauze raakte Diana een vrije trap van Volpi: de bal week af op een verdediger en het stond 0-2. De ruststand was hard voor de thuisploeg, die via Ledesma toch ook een mooie mogelijkheid kreeg.

Onmiddellijk bij het begin van de 2e helft was de wedstrijd gespeeld: Bazzani scoorde op assist van Colombo met links de 0-3. Dit was meteen ook de eindstand.