Broos: "Vertrek van Beslija is een aderlating"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Broos: "Vertrek van Beslija is een aderlating"
Foto: © SC

Genk keerde zaterdagmorgen terug van zijn oefenkamp in Turkije. Trainer Hugo Broos blikte op krcgenk.be terug op de naar eigen zeggen positieve stage.

"De trainingsomstandigheden waren ideaal", vertelt Broos. "Ik ben ook heel tevreden over de geleverde arbeid. Enig minpunt zijn de blessures. Vooral Engelaar baart me zorgen. Laat ons hopen dat de schade beter meevalt dan verwacht, maar het blijft daarvoor wachten op de resultaten van de medische onderzoeken die zaterdag in België plaatsvinden."

"Het vertrek van Beslija is jammer maar begrijpelijk", gaat Broos verder. "Sportief gezien is het een aderlating, economisch kon Genk deze transfer niet tegenhouden. We hebben in de groep met Remacle en Chatelle trouwens voldoende alternatieven. Ik verwacht trouwens niet dat er nog spelers vertrekken. Indien dat toch het geval is, dan zal het ook voor mij een verrassing zijn. Wij moeten op het elan van de laatste 2 wedstrijden uit de terugronde verder blijven werken. Met vertrouwen blijven voetballen maar iets meer punten pakken is de uitdaging. Een goede start zou daarvoor zeer welkom zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties