Club kan alleen leider worden

Kristof Blomme
| 0 reacties
Club kan alleen leider worden
Foto: © SC

Zondag om 18 uur staat de laatste wedstrijd van de twintigste speeldag op het programma. Club Brugge neemt het in een West-Vlaams derby op tegen Roeselare. Het belooft een moeilijke wedstrijd te worden voor blauw-zwart. Schiervelde is voor het eerst helemaal uitverkocht.

Roeselare speelt vanavond de match van het jaar op een hardbevroren grasmat. Club Brugge mag zich aan een warm onthaal verwachten in een uitverkocht Schiervelde. De Bruggelingen kunnen mits winst alleen aan de leiding komen, nadat zowel Anderlecht als Standard opnieuw punten lieten liggen. Roeselare zit in de buik van het klassement. Indien de thuisploeg stunt klimt het opnieuw naar de tiende plaats.

Bij Roeselare zijn Barbé, De Coninck, Vervaeke en Detremmerie geblesseerd. Joly is nog twijfelachtig. Malki, die pas overkwam van Union, start waarschijnlijk meteen in de basis. Hij vormt het spitsenduo met Eloi. Bij Club blijven Vandelannoite en Roelandts gewoon in de ploeg. Clement, die terugkeert uit schorsing, staat in de basis ten nadele van Balaban. Gvozdenovic, Blondel en Lange zijn geblesseerd. 

Vermoedelijke opstellingen:

Roeselare:
Sierens; Vaesen, Monteyne, Lahousse, El Araichi; De Vleeschauwer, Smits, Vanderbiest, Soumare; Malki, Eloi.

Club Brugge: Butina; Vanaudenaerde, Maertens, Vandelannoite, Klukowski; Clement, Vermant, Roelandts, Leko; Verheyen, Portillo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties