Standard uit opnieuw ongenoegen over arbitrage

Philippe Crols
| 0 reacties
Standard uit opnieuw ongenoegen over arbitrage
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het gaat niet echt bijster goed met Standard Luik. De club staat wel nog altijd aan de leiding, maar kwam zaterdag weer niet verder dan een gelijkspel bij Sint Truiden. De scheidsrechter, Stephane Beda, had voor de Luikenaars weer de boter gegeten. 

Sergej Kovalenko zorgde tegen Sint Truiden ervoor dat Standard zijn achtste rode kaart van het seizoen pakte. Niet minnetjes. Volgens Standard ligt het echter niet aan de Luikenaars zelf, maar wel aan... de scheidsrechters. Gouden Schoen Sergio Conceiçao zei in Het Nieuwsblad dat de scheidsrechters eens dringend moet ophouden met Standard te benadelen. 'Het is ongelooflijk. We kregen voor elke fout die we maakten meteen een kaart. Dit kan geen toeval meer zijn', aldus de Portugees. 

Kovalenko probeerde zichzelf dan weer vrij te pleiten voor zijn rode kaart. 'Ik raakte de bal en niet Mulemo. Je hoort vaak verhalen over het feit dat Standard problemen heeft met de scheidsrechters of andersom. Wel, misschien zijn die verhalen wel waar', aldus Kovalenko.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties