Transfer Mihci springt af, maar vindt al nieuwe club

Transfer Mihci springt af, maar vindt al nieuwe club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Hilmi Mihci naar Stabæk IF leek in kannen en kruiken, maar gaat dan toch niet door. De spits van Omniworld besliste dan om terug te keren naar FC Den Bosch.
 
Hilmi Mihci, een Nederlandse spits van Turkse afkomst, keek erg uit naar de overstap naar Noorwegen en is dan ook teleurgesteld: “Het voelde als een emmer koud water die over me heen gegooid werd.”
 
Jeffrey Kooistra, de technisch manager van FC Omniworld, verwachtte niet dat er zich nog clubs gingen melden voor de aanvaller, maar toen kwam FC Den Bosch op de proppen met een voorstel. Door het vertrek van Berry Powel zocht Den Bosch een vervanger en vond die in de persoon van Mihci.
 
Den Bosch en Mihci sloten voorlopig een contract tot het einde van het seizoen. In april wordt de overeenkomst dan geëvalueerd en wordt er mogelijk een vervolg gebreid aan de samenwerking.

“Mihci zal zich makkelijker kunnen inwerken, omdat hij al voor ons speelde,” zei Fred van der Hoorn, manager voetbalzaken van Den Bosch. “Hij is een multifunctionele en ervaren aanvaller, die in de eerste divisie al bewezen heeft dat hij kan scoren.” In de dertien wedstrijden die Mihci speelde voor FC Omniworld, scoorde hij negen keer.
 
Mihci testte in het begin van het seizoen nog bij tweedeklasser KV Mechelen, maar werd doorgestuurd. De aanvaller begon zijn carrière bij Den Bosch, en voetbalde vervolgens voor Eindhoven, MSV Duisburg, De Graafschap, Stormvogels Telstar en FC Omniworld.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties