PSG gaat akkoord met vertrek Semak

PSG gaat akkoord met vertrek Semak
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rus Sergueï Semak verlaat PSG. Hij wil zijn carrière nieuw leven inblazen en dat kan niet bij de Parijzenaars. Semak speelt sinds 2005 bij de club uit de Franse hoofdstad.
 
Semak komt niet al te veel aan spelen toe. In januari 2005 werd hij door toenmalig coach Vahid Halilhodzic bij CSKA Moskou weggeplukt, maar de Rus kon zich nooit echt manifesteren onder de Bosnische trainer. Ook Fournier en nu Lacombe waren niet erg onder de indruk van Semak. De Russische international besliste daarop naar zijn geboorteland terug te keren.
 
Enkele clubs uit de Russische hoofdstad zouden al hengelen naar de diensten van Semak, waar FC Moskou de meeste kans lijkt bij te maken. De transfersom zou tussen de 2,5 en 3 miljoen euro liggen. PSG maakt zich sterk nog binnen de 48 uren een akkoord te hebben met de Russen.
 
Trainer Lacombe liet in het Franse sportblad optekenen dat Sergueï zelf wilde vertrekken. “Hij is zijn zelfvertrouwen helemaal kwijt. Op het begin rekende ik op hem. Niet Pierre (Blayau, de voorzitter van PSG) maar Sergueï zelf heeft mij van gedacht doen veranderen. Hij toonde mij dat hij echt weg wilde.”
 
Semak kwam dit seizoen maar vier keer aan de aftrap in de Franse hoogste klasse. Negenmaal mocht hij invallen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties