Butina en Vanaudenaerde enkele weken out

Kristof Blomme
| 0 reacties
Butina en Vanaudenaerde enkele weken out
Foto: © SC

Club Brugge kende woensdagavond tegen AS Roma geen gelukkige avond. Niet alleen werd de partij verloren, enkele spelers zijn ook geblesseerd geraakt. Vanaudenaerde en Butina zijn enkele weken uitgeschakeld.

Club Brugge ging tegen AS Roma onverdiend de boot in. Niet enkel viel de uitslag zwaar tegen voor de Bruggelingen, het verloor ook enkele spelers. In de opwarming moesten kapitein Gert Verheyen en Jason Vandelannoite al afhaken. Ondertussen konden beide spelers wel meetrainen. Zij raken dus waarschijnlijk fit voor de partij tegen Beveren dit weekend.

Slechter nieuws was er voor Vanaudenaerde en Butina. De jonge rechterflankverdediger, die een ongelukkige own goal maakte, viel in de tweede helft uit met een blessure aan de hamstrings. Hij zal minstens twee weken out zijn. Doelman Butina werd al na een kwartier vervangen. Bij hem werd een scheurtje achteraan de hamstrings vastgesteld. Hij kan zo'n vier weken niet aantreden. Tegen Beveren kan er ook geen beroep worden gedaan op de geblesseerde Clement en Balaban, die geschorst is. Blondel en Valgaeren missen nog matchritme.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties