Treviso is het beu

Treviso is het beu
Foto: © SC

Treviso staat momenteel op een degradatieplaats in de Serie A. De club van Walter Baseggio vindt echter dat ze daar niet behoren te staan. De schuld volgens hen ligt bij scheidsrechterlijke fouten in hun nadeel. Daarom kwam de club naar buiten met een perscommuniqué.
 
“Omdat we opnieuw verloren door verschrikkelijke scheidsrechterlijke fouten, heeft de club beslist om naar buiten te komen met enkele details en feiten. Treviso staat momenteel zeker niet in de positie waar het zou moeten staan en dit omwille van scheidsrechterlijke beslissingen.
 
Iedereen – clubs, coaches, de ploeg – is verantwoordelijk voor de crisis waarin we ons momenteel bevinden. Dit betekent echter niet dat we de lijst met foute beslissingen tegen Treviso moeten negeren of verbergen.
 
Lazio – Treviso: ingebeelde fout op Rocchi; Treviso – Sampdoria: fout op Zancope niet gegeven; Treviso – Messina: strafschopfout op Emmanuele Filippini niet gegeven; Treviso – Lecce: penalty voor Vucinic dat er geen was; Ascoli – Treviso: doelpunt ondanks fout op Pinga; Udinese – Treviso: penalty voor ingebeelde fout op Di Natale: Treviso – Inter: strafschopfout op Borriello niet gegeven; Livorno – Treviso: onterecht doelpunt; Treviso – Parma: de goal van Parma kwam voort uit buitenspel en de goal van Treviso werd onterecht afgekeurd.
 
De club wil uit eerlijkheid ook erop wijzen dat zowel Cagliari als Sampdoria een strafschop verdienden tegen Treviso, die ze niet gekregen hebben. We willen ons niet voordoen als slachtoffers of de schuld op iemand anders schuiven. We willen de feiten naar voor brengen op de meest duidelijke en op een ontegensprekelijke manier."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties