Cejas wil Empoli verlaten

Cejas wil Empoli verlaten
Foto: © SC

Na amper twee maanden is Sebastian Cejas Empoli beu. De doelman vertelde dit aan het bestuur van de club en zette zijn woorden kracht bij door dinsdag niet te komen opdagen op training. De Argentijnse doelman kwam in januari over van Fiorentina, een club waar hij weg wou. La Viola verkoos immers om na de blessure van Sebastien Frey twee andere doelmannen aan te trekken in plaats van Cejas de nummer 1-positie te geven.

Aanleiding van de vraag van Cejas was de wedstrijd tegen AC Milan van afgelopen zaterdag. Hij moest immers tevreden nemen met een plaatsje op de bank en daar zag hij hoe zijn vervanger Daniele Balli drie ballen uit zijn net moest vissen. Blijkbaar kon Cejas daar geen vrede mee nemen.

Bij Empoli lijkt men alvast de doelman zijn zin te geven. Technisch directeur Pino Vitale: "We zullen proberen hem blij te maken. Wij kunnen geen speler bij de club houden, die hier niet wil blijven. Dit betekent dat we voor de rest van het seizoen onze onvoorwaardelijke steun geven aan Daniele Balli en Renato Dessena."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties