Hiddink verlaat PSV

Hiddink verlaat PSV
Foto: © SC

Zowel Guus Hiddink als PSV Eindhoven weten waar ze staan. De Nederlandse club gaf zijn hoofdcoach tot het einde van de maand april de tijd om hen te laten weten wat hij volgend seizoen zou doen. Ze moesten niet zolang wachten want vrijdag na de voormiddagtraining gaf Hiddink aan dat hij na het einde van het seizoen vertrekt.

Hiddink weet echter zelf nog niet waar hij volgend seizoen aan de slag gaat gaan. Op het Wereldkampioenschap van komende zomer in Duitsland gaat hij wel nog Australië coachen, maar daarna is er nog niks bekend over de toekomst van de 59-jarige trainer. Hij werd al gelinkt met de job van bondscoach van zowel Engeland als Rusland, maar niks werd officieel bevestigd.

Hiddink kwam na het WK 2002 terug naar Eindhoven die hij in 1988 al eens leidde naar de Beker voor Bekerwinnaars. Vorig seizoen haalde Hiddink zowel de landstitel als de Beker met PSV. Ook dit jaar is men aardig op weg om hetzelfde te herhalen. Tevens bereikte de club uit Eindhoven onder haar afscheidnemende coach vorig jaar de halve finale van de Champions League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties