Jestrovic: "Ben niet jaloers op Frutos"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jestrovic: "Ben niet jaloers op Frutos"
Foto: © SC

Nicolas Frutos scoorde afgelopen weekend zijn achtste en negende competitietreffer voor Anderlecht. Voor de winterstop moest Nenad Jestrovic voor de doelpunten zorgen. De Serviër geraakte toen maar aan acht stuks. Dat is nu al één minder dan Frutos. "Maar dat doet me niks", aldus Jestrovic in La Dernière Heure.

"Ik wist dat Frutos zou scoren. Dat had ik al lang gezien toen hij met ons meetrainde voor de winterstop. Pas op, hij kan er nog meer maken. Hoeveel matchen zijn er nog te gaan? Zes? Misschien kan hij wel aan achttien doelpunten geraken. Een spits in vorm is tot alles in staat."

"Neen, ik ben helemaal niet jaloers", gaat Jestrovic verder. "Ik ben trots op wat ik in mijn carrière gerealiseerd heb. Zelfs toen ik de wind van voren kreeg, scoorde ik nog."

"Of ik de eventuele titel mee kom vieren? Ik vrees van niet. Nochtans heb ik daar recht op, want Anderlecht heeft maandenlang mee geprofiteerd van mijn doelpunten. Maar ik zal niet mee komen vieren, want Ivica Mornar mocht dat destijds ook niet van het bestuur. Dat zal voor mij ook wel gelden zeker? Bij mijn huidige club hebben ze tenminste respect voor mij."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties