Twee ploegen gaan door, twee testduels

Dirk Pieters
| 0 reacties
Twee ploegen gaan door, twee testduels
Foto: © SC

Maandagavond stonden er vier play-off-wedstrijden voor de promotie/degradatie op het programma. Willem II nam het thuis op tegen FC Zwolle, VVV Venlo kreeg het bezoek van De Graafschap. Volendam speelde tegen Helmond Sport en NAC nam het thuis op tegen Top Oss.
 
Willem II – FC Zwolle 6-2
Willem II nam thuis gemakkelijk afstand van Zwolle. De thuisploeg won met 6-2 en mag zich opmaken voor de volgende ronde. Doelpunten van Reuser (3x), Kerekes, Keenan en Hadouir. Voor de bezoekers scoorden Kolk en Esajas de doelpunten. .

VVV-Venlo – De Graafschap 2-4
Ook De Graafschap hield zijn kansen op promotie gaaf. De Superboeren wonnen op het veld van Venlo met 2-4. De grote man aan de kant van de gasten was De Visscher. Hij had met een hattrick een groot aandeel in de overwinning. Zijn ploeggenoot Te Boekhorst maakte de vierde goal, Jans en Soltani waren verantwoordelijk voor de twee tegentreffers.
 
Volendam - Helmond Sport 2-3
Een derde duel moet uitsluitsel geven over beide ploegen. Omdat in deze play-offs puur naar het behaalde resultaat wordt gekeken, en niet naar de doelpunten. De gasten verloren in de eerste wedstrijd thuis met 0-1, maar wisten vanavond de return winnend af te sluiten.

NAC Breda - Top Oss 2-2
Ook NAC en Top Oss zullen op 28 april een derde duel moeten spelen. Het eerste duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, vandaag stond de eindstand van 2-2 op het scorebord. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties