Waasland trekt vier nieuwe spelers aan

Dirk Pieters
| 0 reacties
Waasland trekt vier nieuwe spelers aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Red Star Waasland kent op sportief gebied een drukke periode. De nummer drie uit het klassement haalde zopas vier nieuwe spelers binnen. Brussels-speler Werry Sels is alvast de bekendste van het kwartet. Ook ondertekenden Soeris Baidjoe van Patro Maasmechelen, Elio Balbi van SK Lierse en Sander De Batselier van Rapide Lebbeke een contract. Het is voor Red Star al de zevende inkomende transfer voor volgend seizoen. Eerder tekenden Alan Wolfaert, Jimmy Smet en Dirk Mathyssen.
 
De 32-jarige Sels zal met zijn eerste klasse ervaring volgend seizoen de jonge ploeg van Waasland moeten sturen. Hij speelde onder andere al voor eersteklassers Beveren, Lierse en FC Brussels.  

Soeris Baidjoe is een 24-jarige Nederlandse middenvelder van Surinaamse afkomst die zowel op de linkse als de rechtse flank kan spelen en eerder uitkwam bij FC Groningen en Top Oss.

Elio Balbi is een 18-jarige flankverdediger die na een periode bij Westerlo de overstap maakte naar SK Lierse en, net als de eerder aangetrokken Mathyssen, regelmatig terug te vinden is in de selecties van onze jeugdige Rode Duivels.

Sander De Batselier, bijna 18 jaar en 1m90, is nu reeds enkele maanden eerste doelman bij Rapide Lebbeke in Vierde Nationale. Hij zal volgend jaar het keeperstrio vormen met Tom Hofman en de eerder van Berchem overgekomen Alan Wolfaert. [TH]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties