Jestrovic daagt Moeskroen voor de rechtbank

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jestrovic daagt Moeskroen voor de rechtbank
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nenad Jestrovic daagt Excelsior Moeskroen voor de rechtbank. Dat maakte Jestrovic zelf bekend via Belgacom 11tv. Waarom Jestrovic precies een proces aanspant tegen zijn ex-club is niet geweten.

Jestrovic speelde in 2000 één seizoen bij Moeskroen. Daar scoorde hij toen 20 doelpunten in 25 wedstrijden, waarmee hij een transfer naar Anderlecht afdwong. Blijkbaar is er iets misgelopen in die periode, want Jestrovic spant nu een proces aan tegen zijn ex-club. Wellicht gaat het om een financiële kwestie.

"Ik heb vernomen dat Moeskroen en La Louvière hun licentie niet gekregen hebben", vertelt Jestrovic. "Sommige mensen dachten misschien dat dit mij zou raken, maar het interesseert mij niet, het is mijn probleem niet. Het is alleen jammer voor de supporters en de spelers, we hadden een leuke tijd bij Excel, ook al waren de relaties met de directie op het einde moeilijker. Ik moet evenwel toegeven dat ik ook een proces heb ingespannen tegen Moeskroen. Maar voorlopig wil ik er niet meer over kwijt. Jullie zullen in ieder geval ten gepaste tijden de eerste zijn die op de hoogte gebracht worden."

Voor Moeskroen komt het proces van Jestrovic op een wel erg ongelegen moment. De club is nog niet zeker van zijn licentie voor volgend seizoen en zakt dus mogelijk naar derde klasse. Jestrovic zelf speelt ondertussen bij Al Ain, een club uit de Arabische Emiraten. [TH]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties