Moggi en Giraudo in verdenking gesteld

K M
| 0 reacties
Moggi en Giraudo in verdenking gesteld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luciano Moggi en Antonio Giraudo komen steeds meer en meer in nauwere schoenen te staan. Nu kwam immers aan het licht dat beide bestuursleden van Juventus Turijn al door diverse magistraten in verdenking zijn gesteld.
 
Algemeen directeur Giraudo is door de magistraat van Turijn in verdenking gesteld voor fraude in de boekhouding. Er zouden onregelmatigheden zijn vastgesteld bij het verwerken van diverse transfers.
 
De magistraat van Napels voert dan weer een onderzoek naar Moggi die betrokken zou zijn bij gokken op het voetbal. De magistraat van Rome beschuldigt dan weer de technische directeur van Juventus en zijn zoon Alessandro van het voeren van illegale praktijken met het gebruik van bedreigingen en geweld. Alessandro Moggi staat aan het hoofd van GEA management die bijna 200 spelers en coaches onder contract hebben.
 
Dan is er nog het schandaal bij het aanduiden van scheidsrechters. De voorzitter van de Italiaanse voetbalbond Franco Carraro en vice-voorzitter Innocenzo Mazzini hebben al onder druk ontslag genomen. De geruchten gaan dat vijf scheidsrechters zouden betrokken zijn met Massimo De Santis als hoofdfiguur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties