"Als het moet, plak ik er wel eentje tegen de muur"

Steven Bologne
| 0 reacties
"Als het moet, plak ik er wel eentje tegen de muur"
Foto: © SC

De 57-jarige Johan Boskamp tekent vandaag wellicht een contract voor twee seizoenen op Sclessin. De Nederlandse trainer onderhandelde gisteren lange tijd met de bestuurstop van de Rouches, en een overeenkomst is in de maak.
 
“We hebben het nog niet gehad over het financiële, maar ik verwacht geen problemen op dat vlak. Ons eerste gesprek ging louter om het sportieve, en daar zitten we al op dezelfde golflengte. Het enige probleem dat zich misschien kan voordoen is de taal, maar als je in Georgië en het Midden-Oosten gezeten hebt, kan dat niet zo’n probleem zijn. Ze moeten mij maar nemen zoals ik ben. Ik zou er graag een assistent bijhebben die hier van de streek is, dat kan al veel doen.”
 
Het vurige Luikse temperament schrikt Boskamp niet af. “Standard is een schitterende club, dat fanatieke maakt deze club net zo mooi. Met dat publiek moet de titel zeker en vast kunnen. Toen wij destijds naar Standard Luik moesten, zat onze broek op voorhand al vol stront, en dat moet terugkomen. Of dit een moeilijke groep is? Liever dat dan goede karakters die geen steek kunnen voetballen. Als het moet plak ik er wel eentje tegen de muur.” [TH]
            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties