Brussels en Gent praten met Cordier

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Brussels en Gent praten met Cordier
Foto: © SC

Michael Cordier staat voor een belangrijke periode. Eerstdaags zal hij beslissen waar zijn toekomst ligt: bij FC Brussels of AA Gent. Standard was ook geïnteresseerd, maar daar wil de doelman van La Louvière niet van weten.

Cordier vreest bij Standard niet genoeg speelgelegenheid te krijgen en trekt daarom liever naar Brussels of AA Gent. Brussels lijkt over de beste kaarten te beschikken, maar de doelman had ook een positief gesprek met Gent-trainer Georges Leekens. De club die het eerst tot een overeenkomst komt met La Louvière, zal het wellicht halen.

 

Nog geen bod voor Boussoufa
Ondertussen roert AA Gent zich ook in andere transferzaken. De club kreeg naar eigen zeggen nog geen bod van Anderlecht voor Mbark Boussoufa. Gent laat wel verstaan dat een ruiloperatie met Mbo Mpenza voor hen geen optie is. Ook de interesse voor Wim De Decker (Germinal Beerschot) wordt formeel ontkent. Pavlovic en Beausejour verlengden hun contract. Ook Lombaert en Vrancken tekenen wellicht bij. Ondertussen is er nog steeds geen duidelijkheid over de interesse van Zulte Waregem voor Matthys en Datti. [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties