Rijkaard wil twee verdedigers en een spits

Dave Sentobin
| 0 reacties
Rijkaard wil twee verdedigers en een spits
Foto: © SC

Rijkaard wil voor het komende seizoen twee nieuwe verdedigers en een scorende spits. Barça wil het vertrek van Gabri en Larsson zo opvangen. Gabriel García de la Torre zou graag met Ten Cate naar Amsterdam vertrekken en Henrik Larsson gaat terug in Zweden voetballen. Barça is bereid om Motta te laten vertrekken.
 
Frank Rijkaard wil een extra vleugelverdediger – bij voorkeur een rechterflank – en een centrale verdediger. Barcelona heeft al langer zijn oog laten vallen op Cristian Chivu. De interesse dateert nog uit de periode toen de Roemeen bij Ajax speelde. Ook Real Madrid ziet wat in de verdediger van AS Roma.
 
Een mogelijke degradatie van Juventus zou heel wat mogelijkheden bieden aan de Catalaanse club. Vele spelers zouden dan immers aan gunstigere tarieven kunnen vertrekken. Gianluca Zambrotta, Zlatan Ibrahimovic en David Trezeguet kunnen alvast rekenen op de interesse van de Champions League-winnaar. Barcelona hoopt uiteraard dat de Italiaanse club alsnog in de Serie A kan blijven.
 
De komende dagen worden de contracten van Ludovic Giuly, Rafa Márquez en Oleguer Presas vernieuwd. Technisch directeur Begiristain wil eventuele aanbiedingen voor Thiago Motta bekijken. Begiristain volgt dan wel niet het advies van trainer Rijkaard. [TH]
            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties