Wie gaat naar waar?

K M
| 0 reacties
Wie gaat naar waar?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 1 juli opent de transfermarkt voor twee maanden. In Italië draait de geruchtenmolen echter al op volle toeren. Voetbalkrant.com zal u op regelmatige basis een overzicht geven van welke geruchten het Italiaanse voetbal momenteel beheersen.
 
De kans blijft bestaan dat Juventus Turijn volgend seizoen in de Serie B speelt. Verschillende spelers gaven al aan hun club op dat moment niet trouw te blijven en dat trekt de aandacht van andere clubs. Gianluca Zambrotta, David Trezeguet en Zlatan Ibrahimovic zouden in de interesse staan van FC Barcelona terwijl AC Milan-coach Carlo Ancelotti al aangaf dat hij een type zoals Emerson goed zou kunnen gebruiken.
 
Adriano gaf nog maar eens te kennen dat hij niet graag bij Inter is. Ondanks het feit dat het bestuur al reageerde dat men de Braziliaan niet laat gaan, kijkt men al eens rond naar mogelijke vervangers. Luca Toni van Fiorentina en Zlatan Ibrahimovic zouden gevolgd worden. Juan Sebastian Veron wacht op een signaal van River Plate, terwijl het gerucht ook gaat dat Inter Esteban Cambiasso wil ruilen met Ruud van Nistelrooy van Manchester United.
 
Livorno deed het dit seizoen meer dan goed en dat is ook andere clubs opgevallen. Doelman Marco Amilia zou in de interesse staan van enkele ploegen uit de Premier League terwijl Benfica Cristiano Lucarelli wel ziet zitten.
 
Fiorentina en Palermo praten momenteel over een overgang van Mario Alberto Santana naar La Viola, terwijl ook Stephen Makinwa Palermo zou kunnen verlaten. Volgens de geruchten kan de middenvelder na de Wereldbeker een contract bij Lazio ondertekenen.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties