Vijf spelers verlaten Lyon

Kristof Blomme
| 0 reacties
Vijf spelers verlaten Lyon
Foto: © SC

Vijf spelers zullen Olympique Lyon deze zomer verlaten. Dat maakte voorzitter Aulas bekend. Govou of Frau, Clément, Monsoreau, Reveillere en Ben Arfa zoeken andere oorden op. 

De eerste speler die de Franse club eventueel verlaat is Sidney Govou. De aanvaller staat in de belangstelling van Manchester City en Fulham. Het lot van Frau, een andere aanvaller, is aan dat van Govou gekoppeld. Indien Govou Lyon verlaat moet Frau blijven, anders mag hij andere oorden opzoeken. Voor Frau is er vooral binnenlandse interesse.

Daarnaast vertrekt ook de 21-jarige Jérémy Clément hoogst waarschijnlijk. De middenvelder staat dicht bij een overgang naar Glasgow Rangers. Nadat François Clerc zijn contract verlengde mag ook Stephane Monsoreau andere oorden opzoeken. De verdediger staat in de belangstelling van Rennes. 

Ook Anthony Reveillere heeft de club laten weten dat hij wil vertrekken, net als de 19-jarige Hatem Ben Arfa. De jonge spits, die vorig seizoen amper zes keer speelde, weigerde een contractverlenging. Hij wordt dus deze zomer verkocht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties