Wie gaat naar waar?

K M
| 0 reacties
Wie gaat naar waar?
Foto: © SC

Op 1 juli opent de transfermarkt voor twee maanden. In Italië draait de geruchtenmolen echter al op volle toeren. Voetbalkrant.com zal u op regelmatige basis een overzicht geven van welke geruchten het Italiaanse voetbal momenteel beheersen.
 
Mauro Camoranesi is de laatste speler van Juventus Turijn die in verband wordt gebracht met een verhuis naar het buitenland. Nadat eerder al bekend geraakte dat Bayern München belangstelling heeft in de Italiaanse middenvelder zou nu ook Liverpool hem wel willen hebben.
 
AS Roma zoekt aanvallende versterking en hun oog zou daarbij gevallen zijn op Nicolas Zigic van Rode Ster Belgrado.
 
Fiorentina heeft zich bij Palermo officieel gemeld voor Andrea Barzagli, maar die gaven meteen een weigering als antwoord mee.
 
Inter heeft openlijk toegegeven dat het Luca Toni van Fiorentina wil overnemen en dat hetzelfde ook geldt voor Emerson van Juventus Turijn. Ook graag gezien in Milaan is Daniele De Rossi van AS Roma, maar voor hem heeft Inter de handdoek al geworpen.
 
Palermo en Sampdoria lijken bezig te zijn aan een spelersruil waarin vijf spelers zouden betrokken zijn. Marco Pisano en Aimo Diana zouden naar Palermo vertrekken terwijl Sampdoria Massimo Bonanni, Pietro Accardi en Cristian Terlizzi in ruil zou krijgen. Bovendien droomt men bij Sampdoria niet alleen van Cristian Vieri, maar ook van Valeri Bojinov. Fiorentinta zou bereid zijn om de aanvaller een seizoen uit te lenen.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties