Liverpool haalt Bellamy binnen * UPDATE *

Liverpool haalt Bellamy binnen * UPDATE *
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Craig Bellamy heeft donderdag een contract bij Liverpool getekend.  De Welshman houdt het na één seizoen bij Blackburn Rovers er voor bekeken en gaat de komende vier seizoenen voor de Reds spelen.

Vanmorgen pakten de Engelse krant The Guardian en voetbalkrant.com al uit met het nieuws, maar nu is de kogel definitief door de kerk : Bellamy tekende vanmiddag een contract dat hem de komende vier seizoenen aan de club uit Liverpool bindt.

De Welshman en Liverpool zaten eerder deze week al rond de tafel nadat De Reds ruim negen miljoen euro boden voor de spits.  Een clausule in Bellamy's contract stelde immers dat er bij zo'n bod mocht onderhandeld worden.

Craig Bellamy gaat op Anfield 45.000 Pond per week verdienen.  Dat is ruimschoots minder dan wat het woelwater uit Wales in Ewood Park zou gaan opstrijken.  In een poging om Bellamy in Lancashire te houden deed het Blackburn bestuur, nog voor er interesse was uit Liverpool, hem een fel verbeterd contractvoorstel.  Er lag een vierjarig contract klaar met een weekloon van 60.000 Pond, maar dat kon Bellamy dus niet verleiden.

Bellamy, van jongsaf een Liverpool-supporter, verklaarde in een eerste reactie dat het voor hem onmogelijk was Liverpool af te wijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties