Wat deden de andere eersteklassers?

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Wat deden de andere eersteklassers?
Foto: © SC

Zaterdag stonden er heel wat oefenwedstrijden op het programma. Anderlecht won van OHL, Club Brugge verloor van Litex Lovech en Germinal Beerschot klopte Galatasaray. Maar wat deden de andere eersteklassers?


Lyra - Lierse: 0-3
Lierse won de stadsderby op het veld van Lyra met 0-3. Het verjongde Lierse kwam op voorsprong via Mrdja. Andic en Elberkani scoorden de andere twee doelpunten.

AA Gent - Maccabi Haïfa: 1-1
Gent speelde 1-1 gelijk tegen de Israëlische topclub Maccabi Haïfa. Davy De Beule scoorde het enige Gentse doelpunt. Volgend weekend moet Gent al aan de bak in de Intertoto-beker.

KV Kortrijk - Zulte Waregem: 0-0
Bekerwinnaar Zulte Waregem kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel op het veld van streekgenoot en tweedeklasser KV Kortrijk.

Melsele - Beveren: 2-7
Beveren beperkt zich voorlopig tot oefenwedstrijden tegen provincialers. Bij Melsele ging men met 2-7 winnen. Coach Walter Meeuws zag twee doelpunten van Seka en Dissa en daarnaast ook treffers van Kaiper, Ouattara en Bozic.

Wevelgem City - Roeselare: 0-4
Roeselare, dat volgende week al Europees aan de bak moet, pakte Wevelgem City in met 0-4. Voor de West-Vlamingen scoorden Malki, Dufoor en twee keer Annys.

Visé - Bergen: 1-2
Neo-eersteklasser Bergen ging met 1-2 winnen op het veld van Visé. El Khanchaf en Dutrieux waren de doelpuntenmakers van dienst.

Deinze - Lokeren: 0-2

Lint - KVC Westerlo: 0-7


    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties