Butina: 'Misschien speel ik ooit bij Cercle'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Butina: 'Misschien speel ik ooit bij Cercle'
Foto: © SC

Tomislav Butina verliet deze zomer Club Brugge voor Olympiakos. De doelman kon zich niet in het contractvoorstel van Club vinden en koos voor een avontuur in Griekenland. Butina betreurt dat hij geen afscheid kon nemen van het Brugse publiek, maar kijkt toch met een positief gevoel terug op zijn jaren bij Club, zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Wie weet keer ik ooit wel terug, om te spelen bij... Cercle."

"Ik heb altijd sympathie gehad voor Cercle, mijn tweede club", legt Butina uit. "Het begon allemaal bij toeval, omdat ik buren en vrienden leerde kennen die voor die ploeg supporterden. Gaandeweg ging ik zo veel als mogelijk naar hun thuismatchen kijken. Weet je, ik had daar een speciale reden voor. Ik wilde een ander team zien spelen in het stadion waar wij normaal voetballen. Het zou je verbazen hoeveel je daar van opsteekt."

"Het doet pijn dat ik geen afscheid kreeg in Brugge, maar ik blijf daar niet over zeuren. Ik had meer respect verwacht. Al weet ik ondertussen wel hoe de voetbalwereld in mekaar steekt. Big business hé. Het is niet omdat ik er een paar slechte maanden meemaakte, dat alles bij Club slecht was. Integendeel, ik heb bij jullie enkele mooie jaren beleefd. In mijn hoofd zie ik alleen nog de positieve dingen van Brugge."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties