Vandelannoite: 'Ik leef nu als een profvoetballer'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Vandelannoite: 'Ik leef nu als een profvoetballer'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Aan het begin van de voorbereiding van Club Brugge kreeg Gunther Vanaudenaerde de duidelijke boodschap mee dat hij de club mocht verlaten. Officieel omdat hij niet in het systeem van Ferrera past, onofficieel doet het de ronde dat hij niet echt naar z’n vak leefde. Bij Club zit naast Vanaudenaerde nog zo’n levensgenieter, Jason Vandelannoite. Hij werd niet de laan uitgestuurd en krijgt van Marc Degryse nog een laatste kans.
 
Sportief gezien is hij tevreden met z’n seizoensbegin. Hij was nog niet geblesseerd en de trainer praat veel met hem én, de concurrentie schrikt hem niet af. “De trainer heeft me gerustgesteld dat ik me hierdoor niet van de wijs moet laten brengen. Wie sterk presteert, zal zijn kansen krijgen”, aldus de belofteninternational in Het Laatste Nieuws.
 
De speler praat ook over de discipline. “Het kleuterklasje van weleer bestaat niet meer. Ook niet op training. Dan wordt de uiterste concentratie verwacht en geëist. Na één dag training onder Emilio Ferrera vorig seizoen werd ik al meteen tot de orde geroepen. Ik wist meteen hoe laat het was. Nu beken ik eerlijk eindelijk te leven als een échte profvoetballer. Ik ben trouwens ook Degryse dankbaar met mij veel geduld te hebben gehad.”
 
En over Vanaudenaerde: “Daar ben ik samen met enkele jongens toch fel van geschrokken. Dit signaal is me bijgebleven en deed bovenal mijn ogen open.” [AN]
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties