Ook Tottenham nog zeer actief
Kristof Blomme
| 0 reacties
Ook Tottenham nog zeer actief
Foto: © SC

Tottenham is zeer actief op de slotdag van de transferperiode. Zo werd Steed Malbranque overgenomen van Fulham, terwijl Routledge de omgekeerde beweging maakt. Bovendien is er een akkoord met Wigan omtrent Chimbonda

Tottenham heeft de strijd om Steed Malbranque gewonnen. Sinds de Franse middenvelder een contractverlenging weigerde kwamen verschillende ploegen op de proppen. Onder andere Bolton, West Ham, Newcastle, Aston Villa, Portsmouth en Middlesbrough vissen nu dus achter het net. 

Toch zal de 26-jarige speler niet meteen kunnen debuteren voor Tottenham. Hij sukkelt immers nog met een liesblessure. Wayne Routledge wordt dan weer voor ƃĀ©ĆƒĀ©n seizoen uitgeleend aan Fulham

Ook Pascal Chimbonda speelt dit seizoen allicht voor Tottenham. Een bod van zo'n negen miljoen euro zou immers geaccepteerd zijn door Wigan. Vorige zomer werd de speler nog voor 750.000 euro weggehaald bij Bastia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties