Blackburn dicht bij volgende ronde

Blackburn heeft een goede uitgangspositie behaald met oog op de terugwedstrijd over veertien dagen. De Engelsen speelden 2-2 gelijk op het veld van Salzburg. Het zag er nochtans even anders naar uit voor de bezoekers. Blackburn kwam op achterstand via Zickler die Salzburg op het halfuur op voorsprong bracht. Toch ging Blackburn met een voorsprong de rust in. In een dolle negen minuten scoorde het twee keer via Savage en Benni Mc Carty.

Die voorsprong werd een lange tijd vastgehouden tot in de slotfase. Toen kreeg de ploeg uit de Premier League het deksel op de neus. Het gaf te veel ruimte weg aan Marc Janko die de gelijkmaker makkelijk kon scoren. Een domper voor Blackburn dat toch een goede zaak heeft gedaan met oog op de terugwedstrijd.