Opnieuw geen Van Nistelrooy in selectie

Dirk Pieters
| 0 reacties
Opnieuw geen Van Nistelrooy in selectie
Foto: © SC

Marco Van Basten heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijden tegen Bulgarije en Albanië. Opnieuw riep de bondscoach Ruud Van Nistelrooy niet op. De aanvaller van Real Madrid had vorige week nog kritiek op Van Basten in de media.
 
Van Basten reageerde vrijdag voor het eerst op die uitspraken. "Het is niet netjes om mijn integriteit in vraag te stellen. Toch begrijp ik de emotionele reactie van Ruud. Ik vind Huntelaar technisch sterker over de grond", aldus de bondscoach.
 
Wie wel opnieuw van de partij is, is Mark van Bommel. "Hij speelt nu veel beter bij Bayern dan ervoor bij Barcelona. Dat is volledig zijn verdienste."
 
SELECTIE:

Doelmannen:
Van der Sar (Manchester United) en Timmer (Feyenoord)

Verdedigers: Emanuelson, Heitinga (beiden Ajax), De Cler, Jaliens (beiden AZ), Van Bronckhorst (FC Barcelona), Ooijer (Blackburn Rovers), Boulahrouz (Chelsea) en Mathijsen (HSV)

Middenvelders: Van Bommel (Bayern München), Sneijder (Ajax), Schaars, De Zeeuw (beiden AZ), De Jong (HSV) en Landzaat (Wigan Athletic)

Aanvallers: Babel, Huntelaar (beiden Ajax), Van Persie (Arsenal), Robben (Chelsea), Kuijt (Liverpool) en Vennegoor of Hesselink (Celtic).
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties