Bayat zorgt opnieuw voor opschudding

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bayat zorgt opnieuw voor opschudding
Foto: © SC

Mogi Bayat zorgt nog maar eens voor opschudding. De manager van Charleroi liet zich onsportief opmerken tijdens de wedstrijd tegen Bergen. Charleroi won daar in de slotminuten met 1-2, nadat het 80 minuten lang had achtergestaan.

Toen Charleroi achter stond, liet Bayat al luidop zijn frustraties horen. Bij de gelijkmaker kon het het dan ook niet laten om het bestuur van Bergen op de eretribune te gaan uitdagen met een hoop gemene gebaren. Het kwam zelfs bijna tot een handgemeen met een lokale sponsor, terwijl voorzitter Leone dan weer een serieuze duw kreeg. 

Bij Bergen pikt men het gedrag niet. "Het gedrag van Bayat was schandalig", klinkt het. "Zulke mensen horen niet thuis in het voetbal. Hij wordt een echte plaag."

Blijkbaar is men dus ook in Wallonië het gedrag van Bayat kotsbeu. Vorig seizoen zorgde de manager van Charleroi al voor rel toen zijn ploeg bij Club Brugge en Westerlo op bezoek ging. Eerder dit seizoen kwam hij ook in opspraak toen hij in een BBC-reportage zonder schroom sprak over handel in Afrikaanse spelers.     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties