Reyes haakt af, Puerta neemt plaats in

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Reyes haakt af, Puerta neemt plaats in
Foto: © SC

Spanje zal zaterdag tegen Zweden zonder Jose Antonio Reyes spelen. De middenvelder van Real Madrid liep zondag in de stadsderby tegen Atletico Madrid een kleine spierscheur op. Reyes wordt vervangeen door Antonio Puerta van Sevilla.

 

Reyes, die een schitterende start kent bij Los Galacticos, zal het dus eventjes rustig aan moeten doen. Volgens bondsarts Genaro Borras valt de spierscheur goed mee en moet de voormalige Arsenal-speler binnen acht dagen terug klaar zijn voor een wedstrijd.

 

Antonio Puerta, Reyes’ vervanger, werd opgevist uit de nationale beloftenploeg. De 21-jarige Spanjaard is aan zijn vierde seizoen bezig bij Sevilla. Sinds nieuwjaar is hij een basisspeler in de ploeg van de stad waar hj geboren en getogen is. Vorig jaar toonde hij zich al belangrijk voor de club en scoorde hij nog de treffer van de kwalificatie tegen Schalke 04 in de Uefa-beker.

 

Spanje telt drie punten uit twee wedstrijden na een 4-0 zege tegen Liechtenstein en een verrassende 3-2 nederlaag tegen Noord-Ierland. Bondscoach Luis Aragones kan maar best punten pakken in Zweden als hij nog langer bondscoach wil blijven. Na de wedstrijd tegen Zweden werken de Spanjaarden ook nog een oefenwedstrijd tegen ArgentiniĂ« af. [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties