Vandenbergh geprikkeld, Soetaers enorm blij

Vandenbergh geprikkeld, Soetaers enorm blij
Foto: © SC

De reacties van de trainers van Racing Genk en Bergen hebt u gehad. Man van de match was zondag zonder meer opnieuw Tom Soetaers. Hij scoorde wederom twee mooie doelpunten. Ook Kevin Vandenbergh pikte weer zijn goaltje mee en is met zes doelpunten de productiefste Belg. Hij was behoorlijk geprikkeld. 

Vandenbergh trok na de wedstrijd meteen fel van leer. "Een bepaalde krant en nog iemand hebben me de laatste tijd behoorlijk geviseerd. Het doet dan ook enorm deugd om dit in hun gezicht te kunnen wrijven. Nu zouden ze eindelijk iets positiefs moeten schrijven, maar dat zullen ze wel niet doen zeker? Dan maken ze zich nog wat meer belachelijk", aldus Vandenbergh. 

Tom Soetaers toonde tegen Bergen opnieuw zijn goede vorm. Vooral het tweede doelpunt was bijzonder mooi. "Zoiets lukt één keer op de drie seizoeneb. Op training vliegen zo'n ballen meestal over de omheining en als die er dan in de wedstrijd wel ingaan, is het natuurlijk wel enorm lekker. Ik weet niet echt wat er met ons aan het gebeuren is. Ik kan alleen zeggen dat de spelvreugde er af druipt en dat zie je ook aan het resultaat", aldus de linkspoot. [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties