Bosnische internationals dreigen met boycot

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bosnische internationals dreigen met boycot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dertien Bosnische internationals dreigen met een boycot als ze nog wedstrijden moeten spelen onder bondsvoozitter Iljo Dominkovic. Ook Germinal-Beerschot-speler Ninoslav Milenkovic is één van de dertien spelers.

De Bosnische spelers schreven een open brief aan de krant met de volgende woorden: 'Wij willen niet meer voor de nationale ploeg spelen zolang de bond bestuurd wordt door corrupte leiders. We hopen met deze stap de kanker in ons voetbal tegen te gaan en een nieuwe start te verwezenlijken voor onze trots, onze nationale ploeg. We willen dat de bondstop een stap opzij zet. Deze mensen willen de waarheid niet onder ogen zien. Het enige wat ze voor onze nationale ploeg bewerkstelligd hebben, is het stoken van ruzie en de eer van ons land onrecht aandoen'.

Toch lijkt het er op dat de boycot weinig succes zal hebben. Bondsvoorzitter Ilio Dominkovic is niet van plan om te vertrekken en schuift de slechte prestaties in de schoenen van de spelers. "De verantwoordelijkheid voor de slechte gang van zaken ligt in de eerste plaats bij de spelers, vervolgens de staf en dan pas de bondstop", aldus Dominkovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties