Milan zoekt in Zuid-Amerika

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Milan zoekt in Zuid-Amerika
Foto: © SC

Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, heeft bevestigd dat de club opnieuw talent gaat opsporen in Zuid-Amerika. Namens de Italiaanse topclub trekt technisch directeur Ariedo Braida naar Brazilië en Argentinië. Bij Milan staan al tal van Brazilianen onder contract: Ricardo Kaká, Serginho, Cafu, Dida, Ricardo Oliveira.

Braida zou naar verluidt een drietal weken in Zuid-Amerika verblijven om enkele talenten te bekijken. "Deze man is een expert in dit soort zaken, dat heeft hij met het aantrekken van Kaká bewezen. Bovendien kun je spelers als hij en Ronaldinho enkel maar halen als ze nog in hun eigen land of bij clubs als Paris Saint-Germain spelen, anders betaal je snel zestig à zeventig miljoen euro", aldus Galliani op de Italiaanse televisie.

De talenten die Braida op het oog heeft en die algemeen bekend staan als de volgende namen die naar Europa zullen overkomen zijn Fernando Gago (Boca Juniors), Lucas Leiva (Grêmio Porto Alegre), Ezequiel Lavezzi (San Lorenzo) en Leandro Gioda (Independiente).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties