KFC Lentezon Beerse - WS Woluwe 0-2

Guillaume Belaey
| 0 reacties
KFC Lentezon Beerse - WS Woluwe 0-2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

    
KFC Lentezon Beerse – FCF WS Woluwe   0-2 (0-1)
 
 
Een efficiënt Woluwe wint verdiend
 
In de laatste zes wedstrijden van de eerste ronde ontmoet Lentezon Beerse heel wat “concurrenten” uit de tweede kolom. Met Woluwe als gast hoopten de thuissupporters op het eerste puntengewin thuis tijdens dit seizoen.
 
 
EERSTE HELFT: De thuisploeg wilde balbezit en dus de wedstrijd controleren. Dat lukte aanvankelijk, maar kreeg dan een koude douche te verwerken. Cecile de Gernier miste haar verre voorzet compleet, maar de bal gedragen door een ferme en wispelturige wind, verdween in de rechterwinkelhaak!  Pech voor de thuisploeg en de bezoekers hadden begrepen dat die wind hun bondgenoot was. Sara Yuceil trapte van op 30 meter nu bewust naar doel en deze keer begeleidde de wind de bal op de lat. Lentezon toch terug in de match, maar de bezoekers bleven het gevaarlijkst, zij het met enkele vrije trappen voor de zestien die, u raadt het al, met de wind steeds gevaarlijk bleven.
 
 
TWEEDE HELFT: De thuisploeg wilde en zou deze wedstrijd naar zich toe trekken en ging nog nadrukkelijker vooruit voetballen. In de eerste 10 minuten was het alle hens aan dek bij de bezoekers, maar scoren zat er voor de thuisploeg niet in. Millimeters over en naast, daar bleef het bij. Een perfect uitgevoerde counter, het eerste echte wapenfeit van de bezoekers bracht de wedstrijd in een beslissende plooi. Opnieuw de Gernier die nu aan de tweede paal mocht binnenkoppen. Lentezon’s vertrouwen zakte nu diep in de schoenen en de thuisploeg kon geen echte vuist meer maken. Ook de weergoden vonden het welletjes De wind ging liggen en het licht net als de wedstrijd doofde langzaam uit.
 
 
 
COMMENTAAR: Het lijkt Lentezon thuis nog niet echt te lukken dit seizoen. Misschien dat er volgende week op bezoek bij RSCA net als verleden jaar, wel wat te rapen valt. Met daarna voor nieuwjaar nog Zultse, Vlimmeren, Merkem en Sinaai voor de boeg lijkt puntengewin voor kerstmis nog meer dan haalbaar. Gewoon blijven verder werken is dus de boodschap.
 
 
KFC Lentezon Beerse:  Willekens, Den Ridder, De Keyser, Aerts, Vanhuele, Quaghebeur (61’ Poels), Saelen, Vandenberghe, Mateusen (46’ Tas), Verlooy, Peeters, Somers, Van de Moer
 
 
 
 
DOELPUNTEN: 9’ en 65’ De Gernier (0-1 en 0-2)
 
KAARTEN: geen
 
SCHEIDSRECHTER(S) : Driesen, Moonen, Tomasetig
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties