Adriaanse wil in Duitsland coachen

Adriaanse wil in Duitsland coachen
Foto: © SC

Het ziet er niet naar uit dat Co Adriaanse terugkeert naar Nederland als trainer. Na het ontslag van Frans Adelaar bij ADO Den Haag hoopte een deel van de aanhang van de Haagse club dat Adriaanse er de nieuwe trainer zou kunnen worden. Die kans lijkt nu al nihil. In de Nederlandse krant De Telegraaf liet Willem Zeijlmans, de zaakwaarnemer van Adriaanse, verstaan dat de oefenmeester geen zin heeft in een avontuur bij de Nederlandse hekkensluiter.

"Hij heeft de kampioenspremie, de bekerpremie en nog drie maanden loon tegoed", zegt Zeijlmans over de financiële afhandeling van het ontslag van Adriaanse bij FC Porto die nog niet helemaal rond is. Pas nadat deze financiële perikelen rond zijn, gaat Adriaanse op zoek naar een nieuwe werkgever.

Maar sowieso zou een aanstelling van Adriaanse bij ADO uit den boze geweest zijn. "Co haalde met AZ Alkmaar de halve finale van de Uefabeker en maakte vervolgens een droomtransfer naar FC Porto. Hij werd daar kampioen en won de beker. Met die prijzen op zijn cv wacht hij op een interessante buitenlandse club, waarbij dan vooral de Bundesliga een voorkeur heeft", besluit Zeijlmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties