Ricardinho wint de wedstrijd

Emre Karayavuz

Besiktas weet weer wat winnen is. De ploeg had al vier competitiewedstrijden op rij geen enkel duel in winst weten om te zetten, maar daar is na gister een eind aan gekomen.
In eigen huis werd Bursaspor verslagen al moest dat wel gebeuren na eerst op achterstand te zijn gekomen.

Bij rust stond het zelfs nog 1-0 voor de gasten door een doelpunt van nota bene oud Besiktas speler Sinan. Het doelpunt werd gemaakt in de 39e minuut.
In de tweede helft mocht Ricardinho opdraven voor Kartal, die man of the match zou worden die avond. Al gelijk in de eerste minuut van de tweede helft maakte de braziliaan de aansluitingstreffer op aangeven van zijn landgenoot Kleberson. In de 54e minuut verscheen Ricardinho weer ten tonele met een voorzet van rechts die door Delgado werd afgerond; 2-1 voor de zwartwitten. In de 87e minuut was het weer Ricardinho, ditmaal met een steekbal op Ali Tandogan die de klus mocht klaren en de eindstand bepaalde. Besiktas won verdiend met 3-1 en hoofdrolspeler was Ricardinho met twee assist en een doelpunt.