'Maldini zal toch nog doorgaan'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Maldini zal toch nog doorgaan'
Foto: © SC

Paolo Maldini, ondertussen een levende legende bij AC Milan, zou dan toch nog willen doorgaan met zijn carrière. Eerder deze maand gaf hij aan dat hij er op het einde van dit seizoen een punt achter wilde zetten maar daarop lijkt hij nu terug te komen.

Afgelopen weekend was de 126-voudig international voor Italië beslissend voor zijn club door de enige treffer van de wedstrijd aan te tekenen voor Milan tegen Messina. Voor de rossoneri was het de eerste winstpartij na vijf wedstrijden op rij puntenverlies te hebben geleden.

Maldini gaf dus eerder aan te stoppen, maar hij zal zijn beslissing nu laten afhangen van de pijn in zijn knieën. Hij kampt al een tijdje met die knieproblemen. "Ik denk dat ik het team nog steeds iets kan bijbrengen, anders was ik nu al lang gestopt", liet hij verstaan op SkySports.

"Ik zou dolgraag doorgaan omdat ik het nog steeds heerlijk vind om te kunnen trainen en spelen, al is het soms wel lastig met de pijn die ik voel. Je zou eigenlijk aan mijn knie moeten vragen of ik al dan niet moet doorgaan", besluit Maldini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties