'Wij willen alles winnen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Wij willen alles winnen'
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Olympique Lyon voor de zesde opeenvolgende keer Frans landskampioen zal worden. Maar dit seizoen wil de Franse ploeg de lat nog hoger leggen. Dat zegt alleszins Florent Malouda.

Lyon heeft zich ondertussen al veertien punten losgerukt van de concurrentie, maar daarmee is de honger van Malouda niet gestild. "Wij gaan proberen om het verschil zo groot mogelijk te maken. Ik weet zeker dat wij een record kunnen vestigen, want we willen dit seizoen alle resterende competitiewedstrijden in winst omzetten."

"Dat we dit jaar opnieuw Frans landskampioen zullen worden, lijkt me duidelijk. Wij zijn veel sterker dan de concurrentie. Toch willen we blijven voluit gaan in de Ligue 1. Een zegereeks in de competitie geeft een ploeg vertrouwen in de Champions League", aldus de Franse international.

Mocht Lyon straks opnieuw de titel pakken, dan zet het sowieso een Europees record neer. De ploeg van trainer Gerard Houllier kan de eerste club worden die zes landstitels op rij pakt in een grote Europese competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties