Spits speeldag afgebeten door Wezemaal-Tienen

Rita De Meyer
| 0 reacties
Spits speeldag afgebeten door Wezemaal-Tienen
Foto: © SC

De naaste achtervolgers krijgen de volgende 3 weken om beurt de regerende landskampioen voorgeschoteld. We mogen starten met  KFC Rapide Wezemaal (1).- KVK Tienen (2).
 
De laatste 3 seizoenen kon Tienen (EvaĆ¢ā‚¬ā„¢s Kumtich) geen enkel punt sprokkelen tegen Wezemaal. 5 doelpunten voor en 25 tegen spreken boekdelen. Maar dat is geschiedenis.
 
Ondertussen heeft Tienen een reeks nieuwe speelsters aangetrokken. Als de donkere voetbalparel Ebhodaghe (leider in topschutterstand en vice-Voetbal*Ster 05-06) in haar nopjes is dan zou de Wezemaalse verdediging wel eens zwarte sneeuw kunnen zien ondanks de huidige temperaturen. Teveel concentratie op MBO kan dan weer in het voordeel spelen van de snelle Philtjens en het sluwe vosje Das.
 
Wezemaal kan beroep doen op Maes (Voetbal*Ster 04-05 en topschutter van de ploeg). Daarnaast lopen ook nog Verelst en Meeus. Drie spitsen die geduldig hun prooi beloeren en op het gepaste moment onverwacht toeslaan. Drie jaar UEFA-ondervinding noemt men dat tegenwoordig in de Wezemaalse gangen.
 
Volgens onze bescheiden mening zal de ploeg met de beste verdediging de grootste kans maken op winst. Zoals van gewoonte mogen we bij deze wedstrijd weer een massa volk verwachten, zeker nu doordat dit duel een zekere invloed zal hebben op de landstitel.
 
Eerste fluitsignaal aan de Vleugtweg te Wezemaal om 14.30 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties