Analyse Toppers wonnen hun matchen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Toppers wonnen hun matchen
Foto: © SC

Vandaag werden er acht wedstrijden gespeeld in de Premier League. Daarin werd maar liefst 26 keer gescoord. Alle topploegen wonnen dit keer hun wedstrijd. 

Manchester United - Manchester City 3-1

Leider Man Utd hield in de derby de punten thuis. De Red Devils staan negen punten voor op Chelsea, maar de Blues hebben twee wedstrijden minder gespeeld. verslag =>


Portsmouth - Everton 2-0

Portsmouth houdt knap stand op de derde plaats. Doelpunten van Matthew Taylor en Nwankwo Kanu zorgden voor een overwinning tegen Everton. De Toffees zakken naar de tiende stek, maar tellen amper vier punten minder dan Pompey.


Liverpool  - Fulham 4-0

Liverpool won vlot van Fulham. Hierdoor houden de Reds gelijke tred met Portsmouth, Fulham zakt weg naar de dertiende positie.  verslag =>


Bolton - West Ham 4-0

Bolton klom, dankzij een vlotte thuiszege, naar de vijfde plaats. Kevin Davies zette de netten twee keer bol. El-Hadji Diouf en Nicolas Anelka pikten ook hun goaltje mee. West Ham parkeert onderdaan op een degradatieplaats. 


Watford - Reading 0-0 

Met Reading en Watord stonden twee nieuwkomers in de Premier League tegenover elkaar. De thuisploeg was lichtjes beter in een zwakke partij, maar kon niet scoren. Hierdoor behoudt Watford de rode lantaarn. Reading zakt weg naar de zesde positie. 


Tottenham - Charlton 5-1

De Londense derby tussen Tottenham en Charlton werd vlot gewonnen door de thuisploeg. De Spurs staan dan ook achtste, op drie punten van de derde, terwijl de Addicks voorlaatste zijn. Dimitar Berbatov scoorde twee keer. Teemu Taino, Steed Malbranque en Jermain Defoe tekenden elk voor één goal. Tussendoor had Michael Dawson de bal in eigen doel gewerkt, waardoor Charlton toch niet met 5-0 de boot in moest.


Blackburn - Newcastle 1-3

Newcastle klimt naar de veertiende stek na een overwinning op Blackburn. De Rovers blijven zestiende. verslag =>


Middlesbrough - Wigan 1-1

Middlesbrough haalde één punt tegen Wigan, en dat had de thuisploeg vooral aan doelman Mark Schwarzer te danken. Hij keerde meerdere doelrijpe kansen en moest zich alleen gewonnen geven bij een strafschop van Henri Camara. Voor Boro was Aiyegbeni Yakubu trefzeker. Wigan is elfde, Middlesbrough vijftiende.


Stand => 

Wedstrijdgegevens =>


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties