'Van der Meyde moet gaan oogsten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Van der Meyde moet gaan oogsten'
Foto: © SC

Het lijkt er op dat het geduld van Everton-manager David Moyes met Andy Van der Meyde aan het opraken is. Moyes vindt dat de Nederlander eindelijk eens wat mag laten zien. De 17-voudige Oranje-international kwam in 2005 naar Goodison Park maar door allerhande randzaken heeft hij nog niet veel kunnen laten zien.

Het zijn vooral blessures die de ex-speler van Inter Milaan en Ajax Amsterdam belet hebben prestaties neer te zetten. Afgelopen week liet hij in de 2-0-gewonnen partij tegen West Ham United wel nog eens zien dat hij nog steeds een aardig stukje kan voetballen.

"Het is erg frustrerend voor ons en voor hem en hij heeft een hoop voetbal gemist. In de tijd dat hij in Nederland speelde, was hij zo verschrikkelijk goed en was hij een alom gerespecteerde topspeler", aldus Moyes op Skysports.

Moyes hoopt nog steeds dat de nog maar 27-jarige Arnhemmer zich definitief zal kunnen ontplooien in Liverpool. "We weten wat hij kan met een bal en afgelopen week leverde hij een paar schitterende voorzetten af. Hopelijk kunnen we daar de volgende keer wat meer van profiteren", besloot Moyes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties