Houwaart en Geeraerd verbaal in de clinch

Kristof Blomme
| 0 reacties
Houwaart en Geeraerd verbaal in de clinch
Foto: © SC

Sint-Truiden en Roeselare speelden zaterdagavond 2-2 gelijk. Beide doelpunten vielen in de slotfase van de partij. Na de match gingen trainers Houwaart en Geeraerd verbaal in de clinch met elkaar op de persconferentie. 

Zaterdag stonden Sint-Truiden en Roeselare tegenover elkaar. STVV kwam op eigen veld in de laatste tien minuten op voorsprong via Buvens. Enkele minuten later zorgde Vanderbiest alsnog voor een gelijkspel met een gelukkige vrije trap. Dat waren meteen ook de enige hoogtepunten van de match, want voordien werd er weinig gevoetbald. 

Na de partij was er op de persconferentie meer te beleven. Houwaart was niet te spreken over de ingesteldheid van de West-Vlaamse bezoekers. "Om een mooie voetbalavond te hebben moeten er twee ploegen op het veld staan die willen winnen. Ik kan het de mensen van Roeselare niet verwijten dat ze voor één punt naar Staaien komen. Het is dan geen gemakkelijke opdracht om erdoor te komen. Met een dergelijk eindresultaat ben ik niet tevreden. We hadden meer punten moeten hebben."

Collega Geeraerd reageerde duidelijk geprikkeld op deze uitspraken. "Ik begrijp niet dat hij durft zeggen dat wij niet wilden voetballen en voor één punt aan het spelen waren. Je kan toch niet zeggen dat wij ons hebben ingegraven? We zijn hier met twee spitsen komen spelen en Barbé erachter. Tja, ieder zijn mening. Het was alvast onze bedoeling te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties