Vermaelen excuseert zich bij publiek

Kristof Blomme
| 0 reacties
Vermaelen excuseert zich bij publiek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag nam Zulte Waregem het op tegen de Nederlandse topclub Ajax in de laatste groepswedstrijd van de Uefa-cup. Thomas Vermaelen, die na de rust op het veld kwam, werd bijna voortdurend uitgefloten.

Woensdagavond ontving Zulte Waregem in het Gentse Ottenstadion de sterren van Ajax. De West-Vlamingen bleken nog wat te groen en gingen met 0-3 onderuit. Bij Ajax kwam onze landgenoot Thomas Vermaelen bij de rust op het veld. 

De verdediger pakte al vlug geel na een onbesuisde tackle, terwijl Van Nieuwenhuyze zijn tweede gele kaart pakte na een fout op diezelfde Vermaelen. Vanaf dat moment was onze jonge landgenoot kop van jut bij het publiek. Hij werd de volledige tweede helft uitgefloten bij elk balcontact. 

Thomas Vermaelen gaf na de wedstrijd aan dat het gefluit van het publiek hem wel degelijk iets deed. "Het was niet de bedoeling om een verkeerde indruk te geven aan het publiek. Als dat toch het geval was wil ik me daarvoor excuseren. Ik wil me altijd zo goed en zo sportief mogelijk voordoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties