Saha nog vier jaar op Old Trafford

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Saha nog vier jaar op Old Trafford
Foto: © SC

Manchester United heeft het contract van zijn Franse aanvaller Louis Saha opengebroken en verlengd met twee seizoenen. Het contract van de spits loopt nu tot 2010. Normaal zou het contract van Saha aflopen in 2008, maar de goede prestaties van de ex-spits van Fulham hebben er voor gezorgd dat hij zo een aangenaam kerstgeschenk kreeg van zijn club.

Saha kon pas in april echt een basisplaats claimen in het team van manager Alex Ferguson want toen kon hij de Nederlander Ruud Van Nistelrooy naar de bank verdringen. Uiteindelijk zorgde die situatie er ook voor dat Van The Man vertrok bij The Mancunians om zijn geluk bij Real Madrid te gaan beproeven.

Op de website van de Engelse lijstaanvoerder liet Saha weten dat hij de verlenging van zijn contract fantastisch nieuws vindt. "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en wil mijn verbondenheid met deze club op deze manier laten blijken. Daarnaast wil ik ook de manager terugbetalen voor het vertrouwen dat hij in mij gesteld heeft", besluit de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties