'We winnen Premier League onder Rafa'

Yves Dekoning
| 0 reacties
'We winnen Premier League onder Rafa'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Jamie Carragher zal Liverpool onder leiding van Rafael Benitez de Premier League winnen. De Mighty Reds wachten al zestien jaar op een nieuwe titel. Volgens Carragher heeft Liverpool de voorbije seizoenen al heel wat prestaties geleverd. Hij vindt dat alleen Chelsea dit evenaart en zij doen het met veel meer kapitaal. 

"Natuurlijk denk ik dat we kampioen kunnen spelen. Benitez heeft met Valencia al bewezen dat hij een winnaar is. Hij heeft Barcelona en Real Madrid al twee keer verslagen in de titelstrijd. Je kunt die twee clubs vergelijken met Chelsea en Manchester United. Hopelijk kunnen we ons deze zomer nog versterken en dan zijn we er klaar voor." 

Onder Benitez won Liverpool al Champions League, FA Cup, Europese Supercup en Community Shield, maar Carragher wil meer. "Iedereen hier snakt naar de titel. Ik en de andere spelers even veel als de fans." Voor de 28-jarige verdediger is het de laatste lege plek op zijn erelijst.

Carragher is ontgoocheld dat Liverpool niet dichter bij de top twee staat op dit moment. Hij beseft dat de Reds zich nu moeten toeleggen op het verdedigen van de derde stek en proberen dichter bij de leiders te sluipen. "Ik wou langer meespelen dit seizoen en dichter eindigen. Het is een zware ontgoocheling dat we niet meer meespelen voor de titel. Ik dacht voor het seizoen, net als veel fans, dat we er heel dicht bij zouden zijn. We moeten kijken naar Man Utd en Cheslea. Ze verliezen maar twee of drie wedstrijden. Wij moeten nog consistenter worden."  


        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties