Coelho: 'Heb in buitenland nooit kansen gekregen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Coelho: 'Heb in buitenland nooit kansen gekregen'
Foto: © SC

Jaja Coelho is sinds zaterdag de nieuwe spits van Racing Genk. De Limburgers huren de spits voor het komende halfjaar van het Spaanse Getafe. Als hij het echter goed doet krijgt hij een langer contract bij de Limburgers. Op de persvoorstelling liet hij alvast weten geen goede herrineringen te hebben overgehouden aan zijn buitenlands avontuur. 

Vorig seizoen maakte de Braziliaan zeer veel indruk bij Westerlo. Feyenoord, de club waar hij toen eigendom van was, verkocht hem aan Getafe. Daar liep het echter fout. "Ik speelde nochtans de hele voorbereiding, maar daarna kwam ik simpelweg niet meer aan spelen toe. Ik heb ook nooit een uitleg gekregen waarom ik niet speelde", aldus Coelho. Ook bij Flamengo liep het daarna niet zoals hij gewild had, maar dat had volgens de spits andere redenen. Hij had namelijk concurrentie van Renato Augusto, een heus talent.

Bij Genk wil Coelho zijn prestaties van vorig jaar evenaren. Hij zal trouwens voorlopig verblijven bij die andere Braziliaan van Racing Genk: Alex da Silva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties