Tweedeklassers in de Soccer Cup

Bart Hermans
| 0 reacties
Tweedeklassers in de Soccer Cup
Foto: © SC

Vandaag nemen we de tweedeklassers onder de loep die deelnemen aan het 2de/3de/4de klasse tornooi in de Fieldturf Tarkett Soccer Cup.
 
De deelnemende ploegen uit de tweede klasse zijn OH Leuven en SK Deinze. Normaal gezien waren er vier vertegenwoordigers uit tweede Nationale maar door het doorstoten van VW Hamme en KV Kortrijk in de beker zijn er twee ploegen weggevallen.
 
OH Leuven staat na zeventien wedstrijden op een teleurstellende twaalfde plaats met 21 punten. Trainer Brepoels staat onder druk en zal een goede terugronde moeten neerzetten. Met onder andere  Brogno,Remy en Boy-Boy hebben de Leuvenaars mooie namen in hun kern. Deze spelersgroep moet in staat zijn om ver te geraken in dit tornooi.
 
SK Deinze doet het dan weer veel beter dan verwacht, het staat op de zesde plaats met 24 punten. Nadat he vorig seizoen sportief gedegradeerd was, heeft het een tijdje geduurd voordat het wisten of het toch in tweede nationale mocht blijven. Voor het seizoen werd gevreesd dat de ploeg te licht zou uitvallen maar het tegendeel werd bewezen door de jongens van trainer Gerrit Laverge. SK Deinze komt uit in Poule C samen met Gent-Zeehaven en Olympic Charleroi.
 
Een overzicht van de Poules en het speelschema vindt u hier.
 
Aan een prognose wagen we ons niet omdat door de speciale omstandigheden heel moeilijk is in te schatten welke ploeg hier goed in is.
 
Het 2de/3de/4de klasse tornooi begint op zaterdag 6 januari 2007 om 10u met de wedstrijd SV Sottegem – Wevelgem City. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties