Heinze kan naar Tottenham

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heinze kan naar Tottenham
Foto: © SC

Volgens de Engelse website Skysports zou Gabriel Heinze op grote belangstelling kunnen rekenen van Tottenham Hotspur. De Argentijnse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar kan er niet rekenen op een basisplaats en zit er meer op de invallersbank dan hem lief is.

Eerste keus bij Manchester United op de linksachter is momenteel de Fransman Patrice Evra. Daarnaast zou de Engelse competitieleider ook serieuze belangstelling tonen voor de pas 17-jarige Welshman Gareth Bale die momenteel bij tweedeklasser Southampton speelt. Ook hij is een linksachter. Manchester zou dus niet meteen weigerachtig staan tegenover een transfer van Heinze.

Naast Tottenham Hotspur tonen ook zijn ex-club Paris Saint-Germain en Juventus Turijn interesse voor Heinze. Toch lijken The Spurs over de beste papieren te beschikken om de verdediger die vorig jaar te kampen had met veelvuldig blessureleed over te nemen. Naar verluidt zou de club uit White Hart Lane zo'n acht miljoen euro willen betalen voor de Argentijn.

Bij Tottenham is de positie van de linksachter al een hele tijd de achilleshiel van de ploeg. Momenteel strijden Benoît Assou-Ekotto (broer van Matthieu Assou-Ekotto, nvdr) en de Zuid-Koreaan Lee Young-Pyo voor een plaatsje links achterin. Beiden spelen echter een zwak seizoen naar de mening van manager Martin Jol en dus acht hij versterking op die positie broodnodig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties